Välkommen till Föreningen Heimdal – din plats för en berikande studentupplevelse i Uppsala!

Föreningen Heimdal har länge varit en självklar del av studentlivet i Uppsala. Föreningen grundades år 1891 och är med stolthet Sveriges äldsta och längst verkande konservativa studentförening. Genom att bli medlem stödjer du vår verksamhet så att vi får möjlighet att fortsätta bedriva vårt ideella arbete. 

Här hittar du en gemenskap som är engagerad i att diskutera bland annat politik, bildning och ideologi. Vi välkomnar åsiktsutbyte och uppmuntrar till en öppen och givande debatt.

Vi värnar om att bevara och föra vidare de rika studenttraditionerna i Uppsala. Genom att bli medlem i Föreningen Heimdal får du möjlighet att delta i och bidra till dessa traditioner, vilket berikar din studentupplevelse på ett unikt sätt.

Föreningen Heimdal har genom historien varit en plattform för många medlemmar att engagera sig i riks- och lokalpolitiken. Om du har ambitioner att påverka samhället och vill få erfarenhet inom politiken, kan Föreningen Heimdal vara en värdefull startpunkt.

Oavsett om du är ny student i Uppsala eller redan har några år på universitetet bakom dig, så är Föreningen Heimdal en plats där du kan växa, lära, och engagera dig i de frågor som betyder mest för dig. Vi ser fram emot att välkomna dig som medlem och att dela din studentupplevelse med dig!

Som medlem i Föreningen Heimdal får du medlemsförmåner!

Medlemsförmåner:

Gratis inträde till alla torsdagsföredrag.

Tidskriften Heimdal.

Social samvaro med likasinnade studenter och alumner.

Bli medlem via mail:

medlemssekreterare@heimdal.nu

Eller bli medlem via formuläret:

https://goo.gl/forms/InWTXzlRklQAvr4f2

Föreningen Heimdals bankgiro:

739-2723 (SEB)

Priser för medlemskap:

150 kronor/per år student

250 kronor/per år yrkesarbetande

Medlemskapet löper till årskiftet.

Om du hellre vill teckna ett femårigt medlemskap kostar det 500 kronor (student) och 999 kroner (yrkesarbetande).

För löpande information om vad som händer på Föreningen Heimdal, följ oss på Facebook och Instagram!