Kära Heimdaliter, Geijeriter och andra föreningsvänner!


Den 6 april 2024 bjuder Föreningen Heimdal och Geijerska studentföreningen in till en gemensam sittning med tema NATO!


När: Lördagen den 6 april
Tid: 18 dk
Klädkod: Udda kavaj (gärna något blått i NATO:s anda)


Fördrink sker klockan 17.00 på Geijerskas innergård (Sturegatan 9). Därefter går vi tillsammans till Föreningen Heimdal (S:t Larsgatan 10) för en trerättersmiddag. Mycket sång utlovas!


Sverige är i hamn?! Tja.. Vi hoppas på det i alla fall. Efter flera långa turer fram och tillbaka verkar ett NATO-medlemskap nu vara möjligt. Det som började likna en långdragen repris på Storbritanniens Brexit visar sig nu gå snäppet snabbare. För dem tog det nästan 3 år – för oss bara 2.


1-0 Sverige! Svaret på dilemmat var en lösning som går att applicera på nästan alla olika typer av problem, nämligen JAS:en.


Med denna historiska händelse som bakgrund arrangerar nu Geijerska och Föreningen Heimdal en ”samsittning”. Ett evenemang där Uppsalas icke-partibundna borgerliga studentföreningar arrangerar en sittning tillsammans för att fira Sveriges inträde i NATO i borgerlig anda.


Sittningen tjänar även till att uppmärksamma den gemensamma historia som Geijerska studentföreningen och Föreningen Heimdal delar. Innan uppstickaren Geijerska bildades var en Geijerit en Heimdalit. Under denna magiska kväll kommer historiens klocka vridas tillbaka och två kommer åter bli en.


Ni kan förvänta er tal, spex, sång, studentikos yra och fyllans dimridå! Vi hoppas ni är lika exalterade som Föreningen Heimdal och Geijerska! Så på med den blåa färgen, fram med farfars gamla soldathjälm och gör honnör för nu blir det temasittning för att fira NATO-medlemskapet!


Pris:
Medlemmar i Föreningen Heimdal eller Geijerska
300 kr


Anmälan sker via följande länk: https://forms.gle/E2vXtyn4ZvYoQThB8 eller via mail till klubbmastare@heimdal.nu med eventuella allergier och bordssällskap. OSA senast torsdag den 4 april. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!


Betalning sker till Föreningen Heimdals bankgiro 739-2723 (SEB). Märk betalningen med ”namn + samsittning”. Alternativt via swish på plats.


Hjärtligt välkomna!

Categories:

Tags:

Comments are closed