Torsdagen den 15:e mars kommer Jakob Forssmed (KD) att tala på Föreningen Heimdal om ämnet ”Kristdemokraterna inför valet”.
Kristdemokraterna beskriver sin politiska vision på följande sätt: ” Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman”. Deras kärnfrågor är vård och omsorg, trygghet, barn och familj samt jobb och äldres ekonomi.
Jakob Forssmed är förste vice partiordförande för Kristdemokraterna sedan 2015, och han har även arbetat som stabschef hos Göran Hägglund 2004-2006, statssekreterare i statsrådsberedningen 2006-2014 och riksdagsledamot samt medlem i finansutskottet sedan 2014. Han var dessutom tillfällig partiledare under Ebba Busch Thors föräldraledighet. Under kvällen kommer han att diskutera Kristdemokraternas vision och målsättningar inför valet i detalj.
Ärtsoppa kommer att serveras inför föredraget med start 18:30. Efter föredraget kommer det att finnas fika till försäljning, och därefter kommer det finnas möjlighet att ställa frågor.
Inträde är gratis för föreningens medlemmar och kostar 20 kr kontant för övriga.
Föreningen anordnar varje vecka föredrag med intressanta talare. 


Varmt välkomna!

Categories:

Tags:

Comments are closed