Föreningen Heimdal välkomnar till Torsdagsföredrag!

På vilket sätt kan det argumenteras för att kristdemokrati är den bästa formen av konservatism? Hur förstås kristdemokrati på bästa sätt? Hur blir det när svensk kristdemokrati förhåller sig gentemot kristdemokrati i internationell kontext?


Den 22 februari gästas Föreningen Heimdal av Jonas Segersam, kommunalråd för Kristdemokraterna i Uppsala kommun! Tidigare har han arbetat som politisk sekreterare och ombudsman för Kristdemokraterna 2003-2011. Innan dess har han studerat vid Uppsala universitet 1990-1995 och Handelshögskolan i Stockholm 1989. Utanför politiken är han engagerad i en rad andra saker som bland annat föreningsengagemang, företagande och sin familj – såklart. Ämnet för hans föredrag är: ”Varför kristdemokrati är den bästa formen av konservatism”.


Varmt välkomna!


18.00 – Föreningslokalen öppnar. (S:t Larsgatan 10, Uppsala)
18.00 – 18.45 Servering av ärtsoppa och pannkaka.
19.30 – Föredrag.


Efteråt finns hembakat fika till försäljning, och därefter möjlighet att ställa frågor till talaren. Inträdet är gratis för föreningens medlemmar och kostar 40 kronor för övriga. För information om hur du kan teckna medlemskap, se vår hemsida!

Categories:

Tags:

Comments are closed