Torsdagen den 23 januari 19:30 talar Lena Andersson på Föreningen Heimdal.

Lena Andersson är författare och journalist. Hon har en filosofie kandidatexamen i tyska, engelska och statsvetenskap från Stockholm universitet. År 2011 fick hon priset Årets republikan av Republikanska föreningen. Lena sade att det hon själv ansåg vara det viktigaste hon skrivit i frågan var debattartikeln ”Regenten som foster”.

År 2013 tilldelades hon Augustpriset i kategorin skönlitteratur för boken ”Egenmäktigt förfarande: en roman om kärlek”. Samma år tilldelades hon även Publicistklubbens Guldpenna.

Hon publicerade 2019 boken ”Om falsk och äkta liberalism”, vilket också är namnet på det intressanta föredrag som hon ska hålla hos Heimdal.

Efter föredraget finns fika till försäljning, och därefter finns möjlighet att ställa frågor till talaren. Inträdet är gratis för föreningens medlemmar och kostar 20 kronor för övriga. Föredraget genomförs i samarbete med Medborgarskolan.

Varmt välkomna!

Heimdal anordnar varje vecka föredrag med intressanta talare. Hela höstens program och mer information om föreningen finns på vår hemsida, http://heimdal.nu/

Categories:

Tags:

Comments are closed