Torsdagen den 7 februari talar Thomas Gür på Föreningen Heimdal.
Thomas Gür är företagare, författare och samhällsdebattör. Han har en akademisk examen i diverse onyttiga ämnen och arbetar i huvudsak som rådgivare till företag och organisationer. Vid sidan av sitt författarskap är han ständigt aktuell i debatten om välfärd, migrationspolitik och ekonomisk utveckling. Härutöver är Thomas Gür medlem i redaktionsrådet på Magasinet Axess, pro bono styrelseordförande i insamlingsstiftelsen Kvartal som ger ut Tidskiften Kvartal, samt kolumnist på Svenska Dagbladet. Han var också pro-bono styrelseledamot i Centrum för rättvisa mellan 2009 och 2018.
Thomas Gür kommer hålla ett intressant föredrag under rubriken ”Varför svensk borgerlighet varit så usel på migrationspolitik.”
Efter föredraget finns fika till försäljning, och därefter finns möjlighet att ställa frågor till talaren. Inträdet är gratis för föreningens medlemmar och kostar 20 kronor för övriga.
Varmt välkomna!
Heimdal anordnar varje vecka föredrag med intressanta talare. Hela höstens program och mer information om föreningen finns på vår hemsida, http://heimdal.nu/

Categories:

Tags:

Comments are closed