Ärade Heimdaliter,

Härmed kallas ni till föreningens årsstämma för 2024! Stämman kommer äga rum lördagen den 25 maj 2024 klockan 13.00 på S:t Larsgatan 10 i Uppsala (föreningens lokal). Kallelse och föredragningslista kommer skickas ut via mail till alla medlemmar inom kort.

Under vårstämman kommer vi bland annat att behandla följande ärenden:

  • Val av styrelse för det kommande 134:e verksamhetsåret (presenterat av valnämnden)
  • Äta väldigt god smörgåstårta (sker innan, vid kl. 12.00)

Ingen föranmälan krävs för stämman, men skicka gärna ett meddelande om du tänkt närvara vid smörgåstårtan – så vet vi hur mycket som behövs. För att säkerställa att vi kan starta stämman i tid, vänligen kom till lokalen i god tid.

För att få delta och rösta på årsstämman behöver du vara medlem. Har du glömt att förnya medlemskapet? Skicka ett mail till medlemssekreterare@heimdal.nu

Seniorer, styrelsemedlemmar och klubbverkare, glöm inte att anmäla er till seniorskollegiet som sker på kvällen efter stämman! Mer info finner ni på följande länk: http://heimdal.nu/foreningen-heimdals-seniorskollegium-2024/ eller på föreningens Facebook.

Vid eventuella frågor kontaktas ordförande Pontus Norén via mail ordforande@heimdal.nu

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen 133:e verksamhetsåret

(Bild: ordförande Pontus Norén & vice ordförande och skattmästare Jacob Rosén under Föreningen Heimdals pianostämma 2024)

Categories:

Tags:

Comments are closed