Föreningen Heimdal inbjuder till reccemottagning!

Den 17:e september klockan 18:00 går Heimdals reccemottagning av stapeln. Alla nyfikna och intresserade reccar är välkomna till vår gemytliga föreningslokal Grottan på S:t Larsgatan 10 för champagne (kall, torr och gratis) och snittar. Direkt därpå följer sedan terminens andra talarkväll, då vi får besök av Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi som talar om sin nyligen utgivna bok ”Genusdoktrinen”. Mer information om det finns här, eller på denna hemsida:

https://www.facebook.com/events/731177364096729
Tid: 18:00 – 19:00
Plats: S:t Larsgatan 10, ”Grottan”
Vilka är vi?
Föreningen Heimdal grundades år 1891 i Uppsala och är Sveriges äldsta och största borgerliga studentförening. Föreningen är öppen för alla borgerliga studenter, såväl konservativa som liberala.
För många blir Föreningen Heimdal en självklar del av studentlivet i Uppsala; en plats där det ges möjlighet att diskutera politik, bildning och ideologi utan att fästa sig vid en särskild partipolitisk fåra. Inte minst är föreningen ett forum för åsiktsutbyte och förmedling av studenttraditioner. Föreningen har genom historien också för många medlemmar varit en väg in i riks- och lokalpolitiken.
Föreningen verkar enligt dess stadgar för främjandet av en reformvänlig konservatism. Föreningens motto ”Tradere et resistere” – föra vidare och stå emot – syftar till att en god politik såväl förvaltar som utvecklar, men också ifrågasätter och gör motstånd mot slentrianmässig och osund radikalitet.
Mer information om föreningen Heimdal och kommande verksamhetsår finns på hemsidan.
Varmt välkomna!
Med vänlig hälsning
Styrelsen 130:e verksamhetsåret

 

Categories:

Tags:

Comments are closed